Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

2ο SUMΜER MUSIC FESTIVAL Σκουληκαριά Άρτας.


2ο SUMΜER MUSIC FESTIVAL Σκουληκαριά Άρτας.

Από τις 12  μέχρι τις 14 Αυγούστου για δεύτερη φορά ένα φεστιβάλ ελεύθερης μουσικής σκέψης ανεξάρτητο, αυτόνομο, μη επιχορηγούμενο, με μόνο σκοπό να παράγουμε πολιτισμό, σε ένα χωριό τη Σκουληκαριά που βρίσκεται στα ορεινά της Άρτας με μεγάλη ιστορία, γενέτειρα του Καραϊσκάκη και του Μπακόλα, και με μαγευτική φύση.

Η Σκουληκαριά είναι ένα μαγικό μέρος σπάνιας φυσικής ομορφιάς με υπέροχο φαγητό και θαυμάσιους ανθρώπους, που άνοιξαν τα σπίτια τους και φιλοξένησαν πολλούς επισκέπτες και καλλιτέχνες του φεστιβάλ, ενώ ο χώρος που μπορεί κάποιος να στήσει τη σκηνή του είναι υπέροχος και γεμάτος καρυδιές και καστανιές που δίνουν υπέροχο ίσκιο. Επίσης υπάρχουν εξαιρετικές εγκαταστάσεις που θα διευκολύνουν τη διαμονή σας.

Φέτος θα υπάρχουν μια σειρά από παράλληλες εκδηλώσεις, πέρα από τις μουσικές, όπως θέατρο, εικαστικά, φόρουμ και σεμινάρια για τη μουσική, παρουσιάσεις βιβλίων, εκδρομές στα βουνά, τοξοβολία και πολλά άλλα.

Πρόγραμμα φεστιβάλ

1η Ημέρα: 12 Αυγούστου ώρα 21.30
Οι περίφημοι ΛΑΛΙΤΑΔΕΣ σε μια καταπληκτική παρουσίαση της Ηπειρώτικης μουσικής και όχι μόνο.

2η Ημέρα: 13 Αυγούστου ώρα 21.30
Νίκου Παπακώστα - ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΤΟΞΟ
Ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι από τον Πόντο , στην Πόλη , την Σμύρνη, το Αιγαίο μέχρι και την Ήπειρο. Με την Νάντια Καραγιάννη, τον Μάνο Κουτσαγγελίδη, τον Νίκο Καραγιάννη και την Ορχήστρα Canto Mediterraneo.

3η Ημέρα: 14 Αυγούστου , ώρα 21.30
Το φεστιβάλ αποκτά διεθνή χαρακτήρα.
120 καλλιτέχνες από την Ελλάδα και τα Βαλκάνια παρουσιάζουν μια απίστευτη παράσταση πολυφωνικού, πεντατονικού και χορωδιακού τραγουδιού μεταφέροντας την παράσταση του Θεάτρου Δώρα Στράτου στη Σκουληκαριά. Συμμετέχει το Πολυφωνικό Σχήμα Ηπείρου-Βαγγέλη Κώτσου. Καλλιτεχνική Διεύθυνση Βαγγέλης Κώτσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου